Vibratorji

Sex shop sem prvič obiskala pred kakšnimi petindvajsetimi leti, ko sem bila s prijateljico na potovanju v Nemčiji. V prodajalno sva zavili zaradi radovednosti in spominjam se, da nama je bilo precej nerodna, saj v tovrstni prodajalni pred tem nisva bili še nikoli. Malo sva se razgledovali in si ogledovali ponudbo, in popolnoma sva bili navdušeni nad vibratorji. Ne le, da do takrat nobena od naju sploh še ni videla vibratorja, temveč si tudi nisva predstavljali, da so vibratorji na voljo v toliko barvah in različicah.


V tistih starih časih, seveda v seks shopu nisva nakupovali – imeli sva komaj devetnajst let in čeprav bi naju moralo razganjati od hormonov, sva bili obe precej pridni punci in sva mislili bolj na to, kako bova jeseni pričeli s študijem. Prav tako sva bili obe samski in precej neizkušeni tako v ljubezni kot v spolnosti.
Danes jih imava preko 40 in še vedno sva najboljši prijateljici, najini družini pa večkrat skupaj odideta tudi na morje. Družimo se, kadar je le možno, in zgodba o tem, kako so naju kot mladenki vibratorji popolnoma prevzeli, je dobro znana tudi najinima možema – in kadar smo dobre volje se pogosto šalimo o najinem obisku sex shopa. Seveda pa je precejšnja razlika v tem, da danes nisva več tako zadržani in neizkušeni – študentska leta so nama prinesla kar nekaj dogodivščin, pa tudi zakonsko življenje prinese svoje izkušnje. In seveda tudi vibratorji niso več nekaj, kar bi se nama zdelo popolnoma nenavadno in novo.
Svoj prvi vibrator sem dobila prav od moža. Bila sva še fant in dekle, vendar sva bila skupaj že kar nekaj časa, ko sem mu zaupala zgodbo s potovanja po Nemčiji, in seveda je takrat dejal, da vibratorja ne bom nikoli potrebovala, ker imam pač njega. No, nekoliko kasneje je na srečo ugotovil, da vibrator pravzaprav ni nadomestek za moškega, torej zanj, temveč je pripomoček, ki ga lahko uporabljava tudi takrat, ko sva skupaj – in tako mi je vibrator podaril za božič. Prvi pa ni bil tudi zadnji. Zamenjala sva že tri – vsakič, ko se pokvari, mi mož reče, da sem ubila vibrator, nato pa doda, da bolje vibrator, kot pa njega.

Be First to Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *