Tekalna steza Elite 101

Tekalna steza Elite 101 je opremljena z 10 palčnim barvnim zaslonom na dotik, ki nudi vse informacije, ki jih potrebujete za sledenje svojemu napredku. Na zaslonu si boste lahko ogledali vse podrobnosti, kot je poraba kalorij, čas, razdalja, hitrost, naklon, tempo in srčni utrip. Konzola je uporabnik prijazna, zato pri nastavljanju na želeni vadbeni program ne boste imeli težav.

ViaFit Tehnologija
ViaFit tehnologija je ena izmed nedavnih, ki se pojavljajo v Horizon fitnes opremi za zbiranje podatkov o vadbi. S to funkcijo lahko sledite podatkom svoje vadbe in dosežete svoje cilje. Prav tako boste prejeli dostop do zdravstvenih aplikacij, kot je FitBit, Nike+. Aplikacija ViaFit vam bo podala nekaj namigov, kako doseči svoje fitnes cilje. Še ena pomembna nutricionistična aplikacija, do katere boste lahko dostopali je My FitnessPal.
Funkcija Potni list
Če ste tekač, ki sanja o tem, da bi prepotoval cel svet, potem morate preprosto stopiti na to tekalno stezo. Ima funkcijo ‘potnega lista,’ ki omogoča, da tečete po svojih najljubših poteh celega sveta; na čim bolj realističen način. Z internetno povezavo doma lahko to funkcijo povežete z zaslonom ali domačim TV zaslonom. Uživali boste v visoko kakovostnih videih, ki so sinhronizirani z vašo hitrostjo in naklonom. Radio potnega lista lahko kupite posebej. Ko to storite, dobite destinacije Severne Italije in Ameriškega zahoda.

MP3 Kompatibilnost
Vsak tekač med vadbo potrebuje nekaj motivacije. En dejavnik, ki pri večini tekačev zagotovo deluje učinkovito je poslušanje svoje najljubše glasbe. Ker Horizonove tekalne steze to dejstvo poznajo, imajo MP3 priključek, s katerim lahko na napravo povežete svoj predvajalnik in tako med treningom uživate v svoji najljubši glasbi. Tekalna steza ima prav tako močne zvočnike za maksimalni užitek. Lahko ste prepričani, da med uživanjem v glasbi sploh ne boste opazili, kdaj bo vaš trening končan.

Be First to Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *