Taborniški šotor naj bo iz kvalitetnega materiala

Zagotovo ste že kdaj prespali v šotoru, zato veste, kako zelo je pomembno, da je šotor narejen iz kvalitetnega materiala. Ta namreč vpliva na marsikaj, nenazadnje tudi na počutje človeka, ki v njem spi oziroma vedri. Kakor koli že, šotor mora biti narejen iz primernega materiala. Med najbolj priljubljenimi oblikami pa je zagotovo taborniški šotor. Slednji se je tekom let izpopolnjeval v marsičem, in tudi na podlagi predlogov tabornikov.

Taborniški šotor z višjo stranico

Izjemno priljubljeni pa so tudi šotori za tabornike, ki imajo višje stranice. Ta omogoča uporabnost celotne tlorisne površine šotora. Višina stranice namreč omogoča sedenje tudi poleg stranic šotora. Dobro je tudi, da ima tak taborniški šotor dno iz trpežne obojestranske plasti. Večinoma pa je v igri tudi še streha z nadstreškom, ki nudi še dobro izolacijo.

Šotori vseh oblik ter vrst

Trg pa seveda ponuja številne različice šotorov. Kako šotor izgleda in iz kakšnega materiala je, je odvisno tudi od tega, komu je namenjen. Ponavadi se šotori delijo tudi na tiste, ki jih izdelujejo za vojsko ter civilno zaščito, na tiste, ki jih izdelujejo za tabornike ter na skupinske in še katere.

Ogled taborniškega šotora preko spleta

Taborniški šotor je večinoma narejen po željah tabornikov. Oni imajo namreč največ izkušenj in natanko vedo, kakšen šotor je najbolj primeren za njih. Sicer pa je na spletu veliko trgovin, ki na svojih spletnih policah ponujajo tudi prodajo šotorov. Tako si lahko taborniški šotor ogledamo kar preko spletne trgovine. Ta nam do potankosti opiše, kako izgleda, iz kakšnega materiala je. Poleg je vedno priložena tudi fotografija ter seveda tudi cena.

Izdelava šotora po naročilu

Na našem trgu obstaja kar nekaj podjetij oziroma trgovin, ki se ukvarjajo z izdelavo ter prodajo šotorov. Včasih pa se zgodi, da zase oziroma za taborniške dejavnosti ne najdemo primernega in v takem primeru je dobro, da ga damo izdelati po naročilu.

 

 

 

 

 

 

 

 

Be First to Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *