Kriptovalute

Kako plačujete? Ko greste v trgovino ali preko spleta? Se raje odločite za gotovinsko poslovanje in tako je pri vas vedno gotovina ali je to izpodrinila kartica. Kaj pa kriptovalute?

Na svojo lastnino in denar moramo paziti. Lahko ga skrbno hranimo doma v nogavici ali ga zaupamo banki. Lahko pa se odločimo tudi za drug način, ki sicer še ni najbolj znan, se pa vedno bolj širi kot način poslovanja z denarjem. In sicer s kriptovalutami, ki so vsekakor odličen način, da naš denar ostane na varnem. Več info na Logosritem.com

Dandanes lahko opazujemo razvoj in tehnologijo, ki konstantno širi svoje veje z novimi izumi, ki so do nas kot uporabnikov zelo prijazni in se popolnoma prilagajajo našim potrebam. Kar je za nas super, saj ne moremo pravzaprav vsemu slediti in si neznamo predstavljati, da bi dandanes morali še vse stvari opravljati kot smo jih nekoč. Digitalizacija nenehno napreduje in se širi ter nam ljudem zagotavlja varen in udoben način delovanja. In ker nas običajno za naše finance in denar skrbi, saj smo upravičeno vedno bolj v skrbeh in tudi nezaupljivi, nam ponuja digitalni denar, ki pa je pravzaprav enako vreden in s katerim lahko enako poslujemo kot z običajnim denarjem.

Kar pa je zaenkrat morebiti pomanjkljivost, pa je to, da kriptovalute podpirajo le nekateri ponudniki, čeprav se pričakuje, da bo v bodoče vedno več teh. Zanimivo je, da lahko denar pretvarjamo iz valute v valuto in enako ga sedaj lahko pretvarjamo v digitalni denar ter na ta način zagotovimo varno poslovanje.

Verjetno smo že velikokrat poslušali o kraji identitete in potem o kraji denarja, pa smo vedno upali, da se nam to nikoli ne zgodi in smo tako še bolj previdni. Sploh kar se tiče gotovine in poslovanja s kartico. Pin in druge osebne podatke skrbno hrnaimo. Imamo pa seveda tudi možnost ukrepov prej, zato, da ne bi prišlo do podobnih ali celo enakih neprijetnih izkušenj.

Be First to Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *