Kako izbrati ustrezen dildo?

Izbira dildota je predvsem odvisna od preferenc posameznikov. Izbiramo lahko med različnimi barvami, materiali, oblikami, stili in teksturami.

Najbolj pogosti materiali iz katerih so dildoti izdelani so silikon, steklo, kovina, akril, elastomer in tudi les. Vsak material ima svoje prednosti in slabosti. Zato je dobro, da te lastnosti spoznate, da bo užitek boljši. Če si želite nekaj bolj trdega, potem je steklo najboljša izbira za vas. Ker so trši, večina ljudi izbere manjšo velikost. Stekleni so tudi veliko lažji za očistiti in imajo daljšo življenjsko dobo. Med trše spadajo tudi kovinski. Večina jih je narejena iz medicinskega nerjavečega jekla. Kot stekleni, so tudi kovinski bolj higienski, saj so lažji za čiščenje. Vseeno pa spadajo med najbolj popularne silikonski. So zelo fleksibilni in se hitro prilagodijo telesni temperaturi. Vedno bodite pozorni da izberete 100 procentne silikonske dildote, saj so proti alergijski in ne bodo povzročali infekcij, tudi življenjska doba bo tako daljša.

Izbiramo lahko med različnimi velikostni in oblikami. Nekateri so gladki, spet drugi pa so bolj realistični in tudi izgledajo kot pravi penis. Tisti z rahlo krivino so odlični za to, da dosežemo G- točko in za analno igro. Če pa ima izboklinice, je lahko zelo hitro prevelik in neudoben pri analnem odnosu, saj je ta veliko bolj občutljiv kot vaginalni.

Velikost je prav tako zelo pomembna. Če je premajhen, boste zelo težko dosegli G-točko, če je pa prevelik, le lahko kaj hitro zastrahujoč in ga mogoče sploh ne boste hoteli uporabiti. Če želite ugotoviti najboljšo velikost, ki bi vam ustrezala, vam priporočamo, da vzamete za merilo penisa vašega partnerja, ki vam je, ali vam še vedno najbolj ugaja.

Na spletni strani www.svetuzitka.com boste našli najširšo paleto spolnih pripomočkov. Zdaj ko veste nekaj več o dildotih, boste veliko bolj prepričani v svojo izbiro, ki vas bo popeljala v sedma nebesa. Uživajte!

Be First to Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *