Joga v Ljubljani

Živite v Ljubljani? Potem ste skoraj zagotovo bolj pod stresom, kot če bi živeli v kakšnem drugem slovenskem mestu. Kako lahko trdim kaj takega? Preprosto. V Ljubljani je tempo življenja hitrejši kot v kakšnem drugem manjšem mestecu. V Ljubljani se vsem nekam mudi in veliko je avtomobilom, v če ljudem mudi v avtomobilu, bodo trobili in hiteli in tudi vi se boste, v kolikor ste vpeti v promet, znašli v središču napetega dogajanja in se nalezili stresa. Tudi če ne vozite, se boste pa stiskali v prenatrpanem avtobusu ali bili deležni kar nekaj trkov z mimo hitečimi ljudmi na pločniku. V Ljubljani je tudi manj sonca in več megle, zato smo vsi bolj čemerni. Pa tudi dogaja se toliko stvari, da imamo občutek, da moramo biti povsod prisotni in smo tudi zato pod stresom. Skratka, v Ljubljani se ne moreš umakniti in skriti pred stresom. Ali pač? Joga v Ljubljani je lahko rešitev!

Tinks Yoga center je kot podaljšek vaše dnevne sobe, vanj se lahko umaknete od vsakodnevnega vrveža, se sprostite in ste to kar ste, hkrati pa naredite še nekaj dobrega za svoje telo, kajti na telesu se najhitreje poznajo posledice stresa. Bikram Yoga je joga ustvarjena za zdravljenje telesa. Sestavljena je iz 26 telesnih položajev in dveh dihalnih vaj in se ji reče tudi Joga 26+2. Izvaja se v sobi ogreti na 36-38 stopinj s 50% vlažnostjo, kar omogoča regeneracijo in odpravo kroničnih bolečin. Zaradi vseh naštetih značilnosti je primerna predvsem za vse, ki se spopadate s kroničnimi bolečinami v hrbtenici, strganimi kolenskimi vezmi, problemi z dihali, osteoporozo in drugimi poškodbami.

Vadba traja 90 min in poleg tega, da se v tej uri in pol popolnoma otresete stresa, boste porabili tudi okoli 800 kalorij, regenerirali poškodbe in zmanjšali kronične bolečine, oblikovali postavo, odprli kožne pore in tako očistili kožo ter se znebili mozoljev, prekrvavili mišice in kožo in tako poskrbeli za mladosten videz.

Kaj še čakate? Jesen je pred vrati, poskrbite, da vas ne bo zeblo!

Be First to Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *