Hitra rast las

Lasje so resnično okras vsakega od nas, ne glede na pričesko, katero nosimo. Velikokrat se prav zaradi teh počutimo odlično v svoji koži. Kar pa je tudi zelo pomembno, odražajo zdravje, ki prihaja od znotraj. Res pa je, da je do dolgih, sijočih in zdravih las lahko dolga pot. Morda smo poskusili razne pripravke, napitke in druge načine, uspešno ali neuspešno. Preverjen način za hitrejšo rast las, je predvsem to, da jim damo tisto, kar potrebujejo.

Ne samo za dolžino, pač pa tudi za njihov sijoč in zdrav videz. Torej, podajamo vam nekaj načinov, kako do daljših las hitreje. Predvsem ne pretiravajte s prepogostim striženjem (zrastejo nekje krog 2cm mesečno, ne glede na pogostost striženja). Poskrbite za ustrezno prehrano, katera naj bo bogata s proteini in vitamini. Las si ne umivajte vsakodnevno in pri pranju las obvezno uporabite regenerator oziroma balzam. Na tedenski ravni pa so dobrodošla tudi razna olja za lase in maske. Zelo pomembno vlogo imajo tudi prehranska dopolnila, katera skrbijo za to, da lasje dobijo tisto, kar najbolj potrebujejo. Glede na to, da MSM velja za mineral lepote, je ta odlična izbira.

Za zdrave lase pa je nujno pomemben tudi vitamin C, ki je vsekakor odličen tudi za celotno telo in delovanje. Pomembno vlogo ima tudi vnos tekočine (vsaj 1l na 25kg teže). Za rast las je ključno tudi redno krtačenje, zelo dobrodošla je tudi tedenska masaža lasišča. Ugotavljamo, da je hitrejša rast las odvisna tudi od zelo enostavnih trikov ali ukrepov, katere smo morda doslej tudi zanemarjali. Izkazalo se je, da je po zgornjih nasvetih rast las bila intenzivnejša. Vsekakor je potrebno za zdravje skrbeti najprej od znotraj navzven, pa vendar je mladosten videz las in tudi naše kože velikokrat odvisen tudi od tega, kaj storimo zanje. Na tisto, na kar nimamo velikega vpliva, seveda ne moremo spremeniti, lahko pa močno omilimo ali ublažimo.

Be First to Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *