Bi želeli popraviti poškodbo na avtomobilu?

popravilo poškodbe na avtu
Pred popravilom

Potrebujete karoserijsko popravilo oziroma kleparja?  Je nekdo poškodoval vaš avto na parkirišču, imate na karoseriji udrtine od toče ali pa ste zadeli srno? Avtokleparstvo lahko hitro odpravi vse takšne in podobne poškodbe ter poskrbi za to, da bo vaš avto spet videti kot nov. Če potrebujete pomoč kleparja, je najbolje najprej preveriti svoje zavarovanje ter to, ali vam škodo morda lahko poplača zavarovalnica. Vsekakor pa je pametno poškodbo sanirati čim prej, četudi je manjša. To velja sploh v primeru, če je poškodovan tudi lak.

Kakovostne kleparske storitve

Kleparske storitve morajo biti izvedene kakovostno in z ustreznimi delovnimi orodji oziroma z najsodobnejšo tehnologijo. Če so poškodbe večje, je včasih treba tudi zamenjati kakšen del karoserije, zato je dobro izbrati takšen servis, kjer imajo dele na zalogi oziroma jih lahko hitro naročijo, če je to potrebno. V primeru, da je poškodbe možno odpraviti, pa je na koncu treba poskrbeti še za barvanje poškodovanega dela, kar mora biti opravljeno profesionalno in čim bolj precizno.

popravljena poškodba na avtu
Po popravilu

Odpravite poškodbe na karoseriji

Izkušeni mojstri lahko učinkovito poskrbijo za vaš avto oziroma za kakršne koli poškodbe na njem, saj so natančni in vestno opravljajo svoje delo.  Poskrbijo za popravilo udrtin, ki jih je povzročila toča, ter različnih drugih poškodb na karoseriji. Pri tem pa so hitri in precizni, zato se nanje lahko stoodstotno zanesete. Pri tem vam avtokleparstvo lahko pomaga tudi pri uveljavljanju povračila škode pri zavarovalnici, pri kateri imate zavarovano vozilo. Poskrbijo pa lahko tudi za cenitev škode in zavarovalniška popravila.

Potrebujete nadomestno vozilo?

V času popravila vam lahko avtokleparstvo priskrbi tudi nadomestno vozilo. To pomeni, da lahko brezskrbno pripeljete vaše vozilo na popravilo, saj boste v tem času lahko uporabljali nadomestnega. Vsekakor pa se bodo kleparski mojstri potrudili za to, da bo popravilo poškodb čim hitreje odpravljeno. V primeru, da gre za popravilo škode, ki ga bo plačala zavarovalnica, se pozanimajte, če vam slednja plača tudi uporabo nadomestnega vozila. Seveda pa ga je možno najeti tudi samoplačniško.