He shou wu

Koliko različnih prehranskih dopolnil poznate, katera odlično delujejo na človeško telo? Veliko, zagotovo. Zanimivo je, da zelo zaupamo kitajski medicini, rastlinam in zeliščem, kajti vemo, da je njihova tradiconalna medicina ena od najbolj učinkovitih. In tako so nam danes na voljo prehranska dopolnila kitajskih rastlin, med katerimi je zelo priljubljeno he shou wu.

Največ učinka in najboljše rezuzltate prinaša s kuhanjem s črnim fižolom in je tako ta kombinacija zanesljivo najboljša. Uporabljajo jo predvsem tisti, ki imajo težave z jetri, ledvicami in križem. Hkrati je odlično okrepčilo za povečanje vzdržljivosti in zviševanje energije. Tako zagotavlja velike hranilne vrednosti, katere telo izkoristi za nemoteno funkciniranje in tako doprinaša k našemu zdravju.

He shou wu vsebuje tudi naravni lecitin, katerega telo ne more proizvesti v zadostnih količinah in je pomemben dejavnik ter ga je tako potrebno vnesti s pomočjo prehranskega dopolnila. Odlično deluje proti staranju. Seveda se zavedamo, da staranja ne moremo ustaviti, lahko ga pa upočasnimo. Prav tako je tudi bogato z vlakninami tako, da vsebuje ogromno sestavin, ki so telesu nujno potrebna za nemoteno funkcijo.

Zanimivo je to, da je pred nami vse, s pomočjo česar lahko preprečimo ali zdravimo razne bolezni, ki se nas lahko lotijo. Niti ni pomembno, zakaj se te pojavijo, kot pa to, da do teh sploh ne bi prišlo ali pa bi jih lahko učinkovito in naravno zdravili. In narava je bila z nami zelo radodarna, njene darove smo tako tudi našli ter jih izrabljamo, kar je seveda smiselno. Glede na to, da so to prehranska dopolnila in so popolnoma naravna, jih lahko uživamo tudi kot preventivo. Če pa nas pestijo različne težave z jetri, ledvicami ali križem, če mogoče nimamo dovolj energije in čutimo pomanjkanje vzdržljivosti, potrebujemo vlaknine in hkrati želimo nekaj proti staranju, bo he shou wu najboljša možna rešitev. Sedaj nam je na voljo tudi v bolje založenih prodajalnah super hrane.

Be First to Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *