Astrološka znamenja


Kaj so astrološka znamenja, že vemo. Lahko rečemo kar horoskop. Kakšen je vaš znak? Ste se našli v njem, ko preberete značilnosti vašega astrološkega znamenja?

Poznamo 12 različnih znamenj in vsako do znamenj ima določene karakteristike. Seveda to ne pomeni, da bomo vsi rojeni v določenem znamenju popolnoma enaki in da so določena odstopanja od predvidenega, pa vendar so značilnosti lahko zelo izrazite.

Lahko rečemo, da nas znamenje nekako zaznamuje oziroma vpliva na nas. Določa se na podlagi rojstnega datuma in seveda moramo tudi upoštevati naš podznak, ki ima tudi veliko moč pri našem karakterju. Kaj ste po horoskopu? Kakšen pa je vaš podznak? Mogoče ste ugotovili, da je podznak izrazito močan in, da ste bolj podobni znamenju iz podznaka? Čisto možno in velikokrat ima podznak veliko opraviti z našimi značilnostmi.

Zanimivo je, da ima vsako astrološko znamenje svoje lastnosti in značilnosti in, da velikokrat se odvijajo dogodki, katere so nam napovedale zvezde. In, da se astrološka znamenja tako močno medsebojno razlikujejeo, da se z določenimi znamenji nikakor ne ujamemo in so nam zoprna. Z drugimi pa smo tako kompatibilni in si podobni, da enostavno ne moremo verjeti, kakšno vlogo ima znamenje na nas.

Nekatera znamenja so resnično izrazita in močna, spet druga mirna in se prilagajajo. Nekatera so neodločna, druga trmasta in nezanesljiva. Zanesljiva in prijetna znamenja ali skrivnostna in zatežena. Kakorkoli, to ne pomeni, da moramo tudi ljudi soditi po njihovem znamenju, čeprav lahko s pomočjo znamenja določimo njihove značilnosti. Vendar pa šele, ko dobro spoznamo nekoga, lahko presodimo ali gre za tipičnega posameznika določenega astrološkega znamenja ali ne. Horoskop nam je lahko dejansko v pomoč, ne samo kar se tiče lastnega počutja in karakteristik, pač pa tudi, da dojamemo razlike ali podobnosti z drugimi ljudmi. Tako lahko rečemo, da se recimo z nekom ne ujemamo, ker je pač rojen v znamenju, ki nam nikakor ne odgovarja.  

Be First to Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *