Zamenjajte puder s CC kremo

Dekleta poletje je tu in z njo tudi vročina. Vse se rade uredimo in se naličimo. Pogosto uporabljamo različne pudre, ki nam lahko dajo občutek maske na obrazu. Ti pa se začnejo dobesedno taliti na našem obrazu, ko smo na soncu. Zato moramo s sabo vedno nositi puder, da si lahko med obiskom stranišča malce napudramo nos, da se ne svetimo kot disko krogla. Večina teh pudrov tudi zamaši naše pore, kar povzroči nastanek mozoljev in ogrcev. Lahko pa se vsemu temu ognete z uporabo CC kreme.

Te so zadnjih treh letih postale zelo znane in zelo priljubljene, saj imajo kar nekaj prednosti: odlično vlažijo kožo na obrazu, vsebujejo podlago, puder, osvetljevalec in zaščitni UV-filter. Prav slednji je za poletje zelo pomemben, saj večina pudrov UV zaščite ne nudi. Prekrivnost nekaterih CC krem je pa skoraj tako dobra, kot pri navadnih pudrih. Prav v tem se ločijo od BB krem, ki so prav tako odlične za poletne dni.

Te vrste krema bo vaši koži naredila tudi uslugo, saj jo bo nahranila z vitamini, saj večina tovrstnih krem vsebuje vitamin C, ki je bistven za zdravo strukturo naše kože. Tudi za starejše generacije je poskrbljeno, saj nekatere vsebujejo tudi posebno anti-aging formulo, ki izravna gubice in naredi kožo bolj napeto in gladko.

Z uporabo CC kreme si boste zagotovile tudi veliko bolj naraven videz. Struktura večine pudrov je zelo gosta. Posledica tega je zelo nenaraven videz, skoraj kot bi nosili na obrazu masko. Poleg tega se tudi nanašajo na kožo zelo težko. No v našem primeru, s kremo, je nanos zelo enostaven in hiter. Tako si boste lahko prihranile čas zgodaj zjutraj in pospale še kakšno minuto dlje.

Poskusite in ne bo vam žal. Na njih stavijo tudi največje zvezdnice v Hollywoodu, tako da tudi vas najverjetneje ne bodo pustile razočaranih.

Be First to Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *