Sesalniki znamke Gorenje so kvalitetni in ugodni

Ljudje se pri nakupu gospodinjskih aparatov pogosto oziramo tudi na znamke, saj so nekatere med njimi bolj priljubljene in kvalitetne, spet druge nekoliko manj. Znamka Gorenje je od nekdaj veljala za kvalitetno in ugodno.

Spletna trgovina Ece na svojih prodajnih policah ponuja marsikaj.  V ospredju so gospodinjski aparati, video, avdio ter foto oprema, računalništvo, telefoni in še kaj bi se našlo. Vsa ponudba ima tudi znako Gorenje.

Sesalnik Gorenje je sesalnik, ki se zelo dobro prodaja, saj je izredno kvaliteten in tudi cenovno dostopen prodajni artikel.

Sesalniki znamke Gorenje so od nekdaj veljali za kvalitetni izdelek. Sesalnik te znamke je sesalnik za suho čiščenje in sodi v energijski razred A. Odlikuje ga izjemno tiho sesanje, hkrati pa ima vgrajen učinkovit in varčen motor, ki zagotavlja močnejši pretok zraka ob nižji uporabi električne energije. Sesalec prav tako odlikuje učinkovita filtracija, ki odstrani skoraj 100 % delcev v zraku in zadrži cvetni prah ter seveda iztrebke pršic, kar je tudi ključnega pomena za tiste kupce, ki so oboleli bodisi za astmo bodisi za kakršnokoli alergijo.

Sesalnik z motorjem s postopnim zagonom je seveda energijsko bolj učinkovit in ima posledično daljšo življenjsko dobo v primerjavi z drugimi podobnimi aparati. Sesalnik Gorenje ima tudi gumirana kolesa, ki preprečujejo nastanek morebitnih poškodb na bolj občutljivih talnih oblogah. Vsebuje še gumiran ročaj sesalne cevi in barvno usklajen kabel, ki omogoča velik obseg sesanja. Vsakemu sesalniku znamke Gorenje so prav tako priložene tri papirnate vrečke za enkratno uporabo, ena tekstilna vrečka za večkratno uporabo in ena mikrofilter vrečka za t. i. maksimalno filtracijo prahu. Zelo priročen je tudi kazalnik polnosti vrečke in pameten način pakiranja, saj s posebnim nastavkom enostavno pospravimo sesalne cevi in sam sesalnik.

In zakaj se nakup izplača ravno pri Ece?

Ker so vedno v ospredju akcijske cene ter obročno odplačilo. Zvestobo pa kupcem vračajo tako, da jih nagradijo z ugodnimi cenami in brezplačno dostavo izdelkov po celi Sloveniji.

 

Be First to Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *