Preživite dopust nekoliko drugače

Bližajo se toplejši dnevi in s tem sezona dopustov. Veliko nas se bo kmalu začelo spraševati, kam na dopust, kako preživeti bližajoče se vroče dni in kako si odpočiti od stresnega vsakdanjega življenja. Večina ljudi se odloči za počitnice na morju. Zakaj se letos ne bi odločili za nekaj povsem drugačnega? Mogoče bi se lahko letos odločili za teden planinarjenja, kateremu za konec dodate še rafting v Bovcu.

Zakaj bi dopust vsako leto preživljali na enak način, če lahko stvari vsake toliko časa malce popestrimo. Vsi se strinjamo, da se dopust na morju prileže. Vendar včasih poležavanje na plaži za marsikoga ni dovolj. Marsikdo si zaželi bolj aktivne počitnice, polne pustolovščin. Za takšne je planinarjenje kot nalašč. Naužili se boste svežega zraka, obiskali vse skrite kotičke naše lepe narave. Priča boste najlepšim razgledom, ki jih ne more pričarati nobeno morje. Če prav se vam zdi, da boste po tednu v gorah še bolj utrujeni, kot ste bili, preden ste šli na dopust, se motite. Takšen spokojen mir kot ga boste doživeli v gorah, ga ne morete doživeti nikjer drugje, razen mogoče na kakšnem osamelem otoku, če se odločite za robinzonsko dopustovanje.

V primeru, da se odločite za obisk naših gora, vam svetujemo, da se za konec poslužite še raftinga v Bovcu ali pa kakšne druge aktivnost na vodi, kot so kanjoning, zorbing, mini raft, kajak ali pa hydrospeed. Tako bo potešena tudi vaša potreba po čofotanju po vodi. Gre res za enkratno doživetje, ki ga morate poskusiti vsaj enkrat v življenju. Soča bo pričarala naravnost čudovito panoramo, ki jo ne boste doživeli nikjer drugje na naši Zemlji.
Če vas mika, da bi se odločili za rafting v Bovcu, vam bodo izkušeni vodiči Hydro Mania SPORT AGENCY BOVEC omogočili edinstveno osvežitev v reki Soči in nepozabno doživetje.

Be First to Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *