Pomen rojstnega datuma in horoskopov

Zavzeti bralci revij in časopisov, pa tudi tisti, ki zavzeto brskamo po spletu smo se že velikokrat znašli na strani horoskopa in zavzeto prebirali kaj nam napovedujejo zvezde.  Kakšne so naše značilnosti glede na naš rojstni datum? Zaznamujemo ga lahko tudi z verižico z napisom.

V astroloških napovedih mnogokrat piše kateri partnerji so primerni za nas, kdaj je čas za iskanje službe, pa tudi kdaj je čas za zapreti zadrgo denarnice. Zbrali smo vse podatke na eno mesto, da si lahko pogledate kaj vam pravijo zvezde in si nato na verižico z imenom ali zapestnico z napisom po meri vtisnete zapis svojega astrološkega znamenja, po čemer vas bodo ljudje prepoznali, da ste tipični »dvojček« ali tipična številka »tehtnica«.

OVEN (21. marec – 20. april) – za ovne je značilen temperament, vitalnost, pripravljenost na akcijo, seksualnost, pogum in sposobnost vladanja.

BIK (21. april – 20. maj) – biki so navadno umetniško nadarjeni, leni, stabilni in zvesti, a tudi trmoglavi.

DVOJČEK (21. maj – 21. junij) – dvojčki so komunikativni, intelektualni, ljubeznivi, prodajno naravnani in radovedni.

RAK (22. junij – 22. julij) – raki so čustveni, predani družini in domu, pozorni, nežni, zanesljivi in zaščitniški.

LEV (23. julij – 22. avgust) – levi so močni, rojeni vodje, energični, včasih dramatični, samozavestni in dominantni.

DEVICA (23. avgust – 22. september) – device so analitične, natančne in plašne, so pa tudi kritične in izbirčne.)

TEHTNICA (23. september – 22. oktober) – tehtnice so neodločene, a pravične. So tudi diplomatske in globoko cenijo umetnost.

ŠKORPIJON (23. oktober – 21. november)  – škorpijoni so maščevalni, ljubosumni, pogumni in tudi skrivnostni, pa tudi zaupljivi.

STRELEC (22. november – 20. december) – strelci so večni optimisti, ekstravagantni, svobodomiselni in vedno pripravljeni na novo avanturo.

KOZOROG (21. december – 19. januar) –  kozorogi so odgovorni, pošteni in predani, znajo pa biti preračunljivi in željni visokega družbenega statusa.

VODNAR (20. januar – 18. februar) – vodnarji so uporniki, ki so predani znanosti, izvirni in humani pa tudi ponekdaj živijo pred svojim časom

RIBI (19. februar – 20. marec) – ribe imajo zelo močno intuicijo, domišljijo, rade pomagajo in se težko postavijo zase. So tudi ljubeznive, ustvarjalne in sanjave.

Svojo verižico z imenom lahko opremite tudi z besednim zapisom znamenja ali pa se morda odločite za nakup prikupnega obeska v obliki stopal na katerega se vgravira datum rojstva. Gotovo bo vsak vesel verižice s svojim imenom ali morda imeni obeh partnerjev

Be First to Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *