Najem virtualne pisarne in naslov podjetja

Tudi pri nas so vse bolj uveljavljene tako imenovane virtualne pisarne, ki nam omogočajo, da imamo kot podjetje primeren naslov, ki zadostuje zakonskim potrebam, prav tako pa nam lahko pomaga ustvariti boljši vtis o podjetju.
Zakaj je najem virtualne pisarne www.neto.si najboljša rešitev za naslov podjetja?

Če svoje dejavnosti ne opravljate v lastnih poslovnih prostorih, se vam lahko hitro zgodi, da imate težavo z uradnim naslovom. Da lahko registrirate podjetje na nekem naslovu, namreč potrebujete dovoljenje lastnika, pri čemer pa se nemalokrat zaplete, še zlasti, če z lastniki nepremičnine, v kateri se ukvarjate z dejavnostjo, nimate dobrih odnosov. Hitro se namreč najdejo ljudje, ki bi nam radi otežili vse, česar se lotimo.

Najem virtualne pisarne vam omogoča, da si pridobite uradni naslov podjetja v poslovni stavbi, ki je primerna za opravljanje poslov. Mesečno plačujete najemnino, ki dejansko ni najemnina fizičnega prostora, temveč najemnina za možnost uporabe naslova. Tam sprejemajo vašo uradno pošto, prav tako lahko pri njih po želji kdaj tudi dejansko najamete fizični prostor oziroma pisarno ali sejno sobo za kakšen sestanek, sicer pa ni nobene težave, da ne bi še naprej delali doma.

Virtualna pisarna pa ne skrbi zgolj za to, da je naslov podjetja primeren za registracijo, temveč je lahko prednost tudi v primeru, kadar ne želite, da bi na vaš dom prihajale ne zgolj stranke in dobavitelji, ampak tudi ponudniki najrazličnejših podjetniških storitev oziroma ponudniki, ki jih niti ne želite sprejemati niti zanje nimate časa, saj vas njihova ponudba niti malo ne zanima. Doma boste imeli popoln mir in se boste lahko tako v celoti posvetili svojemu delu.

Naslov podjetja v poslovni stavbi, ki nudi najem virtualne pisarne, pa ima pogosto še eno možnost. Marsikdaj bi na primer želeli sodelovati s svojo ponudbo pri poslih, kjer se zahteva, da je podjetje lokalno (oziroma se to na skrivaj pričakuje). In zakaj bi bili prikrajšani samo zato, ker ste od drugod? Znajdite se – čeprav ste iz Prekmurja ali z Obale, je lahko vaše podjetje vseeno štajersko, gorenjsko ali ljubljansko …

Be First to Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *