KROVSTVO – POMEMBNA OBRTNA PANOGA

Krovstvo je panoga, s katero smo se verjetno srečali že vsi. Nekoč je bilo to sila težko in nevarno delo, ker še ni bilo razvito v tolikšni meri, kot je razvito danes.

Skozi čas se je krovstvo razvijalo, z njo pa tudi oprema, s katero si krovci pomagajo. Osnovna naloga krovstva je, da je streha narejena kvalitetno in da je temu primerno tudi zaščitena. Prav zaradi tega krovstvo potrebuje dobre krovce, ki imajo strokovno znanje, ki ga ves čas nadgrajujejo.

V Sloveniji se številna podjetja ukvarjajo s krovstvom, med vodilnimi je tudi  družinsko podjetje Klemaks, ki svoje storitve ponuja že vse od leta 2006. Ukvarjajo se torej z izvedbo streh in strešnih konstrukcij na manjših in srednje velikih objektih. Njihovi osnovni dejavnosti sta krovstvo in kleparstvo, kar pomeni, da pokrivajo strehe z raznovrstnimi kritinami, opravljajo dela, ki so vezana na proizvajalce, to so npr. lesene ter kovinske strešne konstrukcije.

Vodja družinskega podjetja se s krovstvom ukvarja že več kot trinajst let, zato ima ogromno izkušenj, na kar kaže tudi njegov naziv, ki je mojster klepar. Tudi ostali delavci imajo v krovstvu potrebno znanje ter seveda dolgoletne izkušnje pri opravljanju dejavnosti.

Podjetje Klemaks krovstvo opredeljuje, kot vse, kar je povezano s streho in njeno zgradbo. Njihova naloga je, da zagotovijo primeren videz, cenovno ugodnost ter občutek varnosti.

Torej, če je vaša streha stara in dotrajana in je potrebna prenova strehe, potem je podjetje Klemaks pravi naslov za vas.

Podjetje Klemaks bo pri svetovanju izhajalo iz vaših želja in zahtev ter usmeritev. Vedno poskušajo najti le najboljše možne rešitve. Trdijo namreč, da je kvalitetna izdelava strehe osnova za dolgoletno garancijo, ki jo sami dajejo tako za večje objekte kot tudi na objekte fizičnih strank. V sklopu svoje ponudbe vam nudijo tudi brezplačno svetovanje in meritev naše strehe, kar je v današnjem času izrednega pomena.

Podjetje Klemaks se predstavlja tudi na svoji spletni strani, ki je zelo kvalitetno izdelana.

Be First to Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *