Brezplačno preizkusite email marketing

Bi radi povečali prepoznavnost in prodajo vašemu podjetju? Razmišljate, da bi poskusili z email marketingom? Potem imamo za vas zelo dobro novico. Podjetje SqualoMail vam namreč omogoča, da brezplačno preizkusite to storitev in lahko boste brezplačno poslali tisoč promocijskih sporočil. Vse kar morate narediti je le to, da se z vašim elektronskim naslovom predhodno registrirate na njihovi spletni strani, s čimer vam bo omogočen dostop.

Če se odločite za brezplačen preizkus, vam bodo ves čas na voljo tudi njihovi strokovnjaki, s katerimi boste vzpostavili stik preko emaila ali pa telefona. Lahko pa se odločite tudi za obisk njihovega tečaja, kjer vas bodo naučili vse, kar je potrebno za izvedbo uspešne kampanje.

Poskrbljeno bo za vašo dostavljivost sporočil in ohranitev zaupanja strank v vašo domeno. Ne malokateri email marketing se namreč sprevrže v nadležno promoviranje in kaj kmalu lahko pristanete v košu za nezaželeno pošto. Največkrat je to posledica neažurnosti seznama prejemnikov, slabega prvega vtisa, neprimerne oblike Newsletterja, vsebine brez relevantnosti in cilja, prepogostega pošiljanja in otežene odjave.

Največja prednost pa je možnost spremljanja rezultatov kampanj. Seznanili se boste z odzivi vaših strank, njihovimi željami in navadami. Tako boste lahko vedno ponudili pravo vsebino ob pravem času. Verjetno vas bo najbolj zanimalo število odprtih sporočil, oziroma delež odprtih glede na dostavljene. Poleg tega boste imeli vpogled tudi v deleže klikov na povezave v vaših sporočilih, seznanjeni boste s številom prejemnikov, ki se bodo odjavili z vašega seznama prejemnikov, in številom uspešno dostavljenih ter naprej posredovanih sporočil. Z lažjo predstavo bo poskrbel Google Analytics, ki omogoča tudi merjenje konverzij in primerjavo stroškov in donosa email marketinga. Tako boste lahko na podlagi grafičnih prikazov primerjali rezultate različnih obdobij.

Zato le poskusite, izgubiti nimate ničesar. Če ne drugega, si boste na tak način zagotovili tisoč brezplačnih promocijskih sporočil in tako vašemu podjetju mogoče zagotovili kakšno stranko več.

Be First to Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *